Contacteer ons

Concept Building & Services bvba

zetel : Daalderdijk 2A
kantoor: Siemenslaan 12
3650 Dilsen-Stokkem

E: info@conceptbuilding.be

T: 089 / 504 742
F: 089 / 504 743

 

Download HIER onze bedrijfsfiche

Wat doen we?

Zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten verzorgen wij van A tot Z. Kantoren, residentiële complexen, casco-gebouwen, woningen, rusthuizen, scholen of projectontwikkeling? U vraagt, wij bouwen.

Renovatie, transformatie of sleutel-op-de-deur? Concept Building & Services maakt van een plan een tastbare maar bovenal kwalitatieve realiteit.

Tijdens het gehele bouwproces blijft de coördinatie van de verschillende fases in handen van Concept Building & Services.

De ruwbouwfase, die bestaat uit de beton- en metselwerken, voert onze eigen ploeg uit.

Voor de overige stappen in het bouwplan zoals afwerking, herinrichting of wind- of waterdichtheidswerken doen we een beroep op ons netwerk van deskundige onderaannemers.

Om in de toekomst de samenwerking tussen de bouwheer en de aannemer te optimaliseren, willen we waar mogelijk optreden als mede-investeerder.

Op die manier bundelen we de kracht en ervaring van Concept Building en Services met die van de eindklant en spreiden we eventuele risico’s.

 

  

Getuigenis: Raf Snoekx – De Gouden Liniaal Architecten

“In opdracht van Nieuw Dak cvba heeft De Gouden Liniaal de plannen uitgetekend om twee woningen om te vormen tot zeven studio’s met gemeenschappelijke ruimte op de Aardlaan in Genk. Voor de aanvang op de werf bereidde Concept Building & Services het project uitstekend voor. In overleg hebben we de specificaties in het lastenboek besproken om zo tot een juiste materiaal- en productkeuze te komen. Dankzij een goede voorbereiding en opvolging van het werk, de uitmuntende coördinatie van de onderaannemers en een transparante communicatie heeft CBS de planning ruimschoots weten waar te maken en is de oplevering probleemloos verlopen. “